Podívejte se na "Settle Down" No Doubt

17.07.2012 11:25 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

No Doubt - Settle Down
© facebook interpreta
Tak jsou vážně zpět. No Doubt po měsících kusých zpráv o natáčení nové desky a oddalovaných odhadech skutečného data vydání alba konečně vypustili do světa novou hudbu, singl "Settle Down".

Samozřejmě v diskografii této formace byste našli zvukově odvážnější kousky, na první comebackový singl však nemohlo být vybráno nic, co by nezačala hrát rádia po celém světě. "Settle Down" proto patří mezi tu pohodovější a vyklidněnější část jejich tvorby. Klip je symbolickou jízdou, na jejímž konci je shledání všech členů bandy na rozjeté party. Gwen Stefani vypadá stále báječně a rozhodně jí málokdo tipne dvaačtyřicet let.

O novém klipu a návratu skupiny obecně v posledních dnech neustále na svém Facebooku mluvila i Lady Gaga. Těžko říci, zda je opravdu tak zapřísáhlou fanynkou (No Doubt se dali dohromady v roce, kdy se Gaga narodila), anebo to byl tlak ze strany nahrávací společnosti. Málokoho asi překvapí fakt, že jak zpěvačka, tak i skupina jsou ustájeni pod střechou stejného vydavatelství. Nový song najdete spolu s dalšími novinkami na desce "Push And Shove", která bude k mání od 24. září.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY