Justin Bieber je po rvačce s fotografem předvolán k výslechu

29.05.2012 09:40 - Katarína Straková | foto: facebook interpreta

Justin Bieber
© facebook interpreta
Policie předvolala Justina Biebera k výslechu poté, co v neděli 27. května údajně napadl fotografa v nákupním centru v Los Angeles. Rvačka prý vypukla, když se fotograf pokoušel vyfotit Biebera s jeho přítelkyní Selenou Gomez.

Podle krajského šerifa losangeleské policie si napadený po incidentu zavolal záchranku. Ta ho odvezla do nemocnice, kde byl fotograf ošetřen a propuštěn. Osmnáctiletý zpěvák i se svou o dva roky starší přítelkyní prý z obchodního domu odešli ještě před příjezdem policie, vyšetřovatelé proto chtějí získat jejich verzi příběhu.

Minulý týden zpěvák prozradil, že od rozhodnutí zcela skoncovat s hudbou ho zastavila velká přízeň jeho fanoušků. Bieber si postěžoval, že tlak slávy je často větší, než dokáže unést. "Už tolikrát jsem si říkal ‘Už dost, tohle už dělat nechci!‘," svěřil se mladík.

Zatím ve své branži ale zůstává, 18. června vydá své druhé studiové album "Believe". Více o desce si přečtěte zde. CD podpořil zatím jedním singlem "Boyfriend", druhý s názvem "Die In Your Arms" má mít premiéru 29. května.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY