řekl David Deyl v Medúze - musicserver.cz">

"Chci věřit, že ankety popularity jsou čisté," řekl David Deyl v Medúze

27.10.2011 22:51 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

David Deyl (Medúza)
© facebook interpreta
Mladý ústecký zpěvák a skladatel David Deyl je hostem další Medúzy. Narychlo tak zaskočil za MIDI LIDI, kteří měli do pořadu tento týden dorazit původně, pro nemoc však svoji účast, stejně jako několik koncertů ze svého aktuálního turné, odvolali.

David Deyl je především autorem romantických balad a často se hlásí k inspiraci kapelami jako Boyzone nebo Backstreet Boys. V Medúze odpovídal na dotazy moderátorů Kláry Vytiskové a Petra "Nastyho" Cerhy, týkající se jeho vztahu k tomuto žánru či k anketám popularity, jakou je Český slavík, kolem nějž se opět vyrojily pochybnosti stran férovosti hlasování. Prozradil také, že k rapu by se uchýlil jedině v parodii, o svém účinkování na soutěžních písňových festivalech v Rusku a Bělorusku prohlásil: "Všichni chtějí na Západ, já směřuji na Východ."

Během povídání s Davidem jako obvykle došlo i na jeho hodnocení novinek aktuálně nasazených do Medúzy. Jsou mezi nimi videoklipy od Tomáše Kluse, švédského projektu Firefox AK, americké kapely Blink-182, spolupráce rapperů Jay-Zho + Kanyeho Westa a novinka od britských Coldplay.

Součástí další Medúzy, kterou můžete v premiéře sledovat v sobotu 29. října krátce po poledni na ČT2, je tradičně i divácký tip, jehož prostřednictvím jednu novinku nasazují do hitparády sami diváci, či soutěž Medúza Open pro mladé a začínající kapely. Na Medúzu v rámci projektu MM - Dvojitá dávka muziky přímo navazuje hudební pořad Musicblok.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY