Vanessa přiveze kromě novinky také hosty z Berlína a dámský elektroprojekt

27.11.2010 15:09 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Vanessa
© facebook interpreta
Populární tuzemská formace Vanessa má za sebou comeback s novým CD "Ave Agony". Novinkové CD a spoustu dalších překvapení včetně německých Digital Factor mají muzikanti nachystané na své fanoušky na 3. prosince v pražském klubu MeetFactory.

Digital Factor vznikli před sedmnácti lety v německém hlavním městě. Ještě tentýž rok stihli vydat album "Suiciety" a svůj um pilovali během hraní po klubech. Na svůj největší úspěch si museli počkat do roku 1999, kdy vydali placku "Over One Million Times". Tři roky nato se k formaci připojil Guido Litke, který přinesl nový metal-techno styl. Fanoušci ho mohli ochutnat v roce 2006 na sedmé nahrávce "One More Piece". O dva roky později přišla skupina s novou tváří a počinem "Look Back To Go Forward".

Dalším překvapením je support LateXjesuS. Mezinárodní ryze dámský hudební electroprojekt tvoří Ellen Alvaréz a Orianou Von Braun. Třetí členkou tohoto seskupení je Finská klávesistka Niina Hautamäki. I když LateXjesuS existují pouze jeden rok, mají na svém kontě koncerty ve finských klubech anebo vystoupení s kapelami jako Waltari nebo In Strict Confidence.

Koncert začíná v osm hodin večer. Před ním proběhne premiéra a křest DVD "Ave Agony", které vzniklo pod dohledem režiséra Davida N. Jahna. Vstupenky stojí v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal 240 Kč (+ poplatky). Na místě pak zájemci zaplatí 290 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY