První lístky na Rock For People 2011 seženete na koncertu The Inspector Cluzo

16.11.2010 07:27 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Rock For People logo
© facebook interpreta
Pokud se už nemůžete dočkat příštího léta a velkých hudebních festivalů, máte aspoň šanci zakoupit si ty nejvýhodnější vstupenky už teď. Na chystaném koncertu formace The Inspector Cluzo, jenž proběhne 17. listopadu v pražském Lucerna Music Baru, bude k dispozici první limitovaná série lístků právě na nadcházející ročník festivalu Rock For People. Sto kusů vstupenek bude stát pouze 1 090 Kč.

Den nato (18. listopadu) startuje oficiální předprodej na festival, který se uskuteční od 2. do 5. července ve Festivalparku u Hradce Králové. Zájemci budou mít k dispozici omezené množství e-ticketů za 1 150 Kč prostřednictvím festivalové předprodejní sítě na ticketsforpeople.cz. S blížícím se datem festivalu cena vstupenek postupně poroste až na finálních 1 800 Kč při koupi na místě.

Pokud se chystáte na koncert francouzských divochů The Inspector Cluzo, můžete se těšit na nefalšovanou rockovou show. Kapela své posluchače rozhodně nešetří, což platí i o předskakujících Detroit 7. Vstupenky na jejich vystoupení v Lucerna Music Baru jsou k dostání v předprodeji na ticketsforpeople.cz v ceně 250 Kč, na místě za 300 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY