Apocalyptica se v Česku předvede hned dvakrát

20.10.2010 15:31 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Apocalyptica
© 1015.cz
Po vydání novinkové desky "7th Symphony" se Apocalyptica opět těší velké pozornosti médií i fanoušků. Muzikanti se nyní chystají na koncertní turné, v rámci kterého se předvedou i u nás. Nejprve vystoupí 25. února příštího roku v Plzni v Hale TJ Lokomotiva, den nato zahrají v pražském Divadle Archa.

Sami muzikanti se na prezentování nového materiálu velmi těší. Jeden z hudebníků a spoluautor většiny nových písní, Eicca Toppinen, dodal: "Dali jsme si na něm záležet, pracovali tvrdě a přitom si to užívali. Jestli máte rádi instrumentálky, bude se vám líbit. Jestli dáváte přednost rockovému materiálu, také si jej užijete. Tohle album Apocalyptiky má v sobě něco pro každého." Sami se můžete přesvědčit poslechem aktuálního singlu "Broken Pieces" - příslušný videoklip najdete pod článkem. Další a v pořadí třetí ochutnávkou má být skladba "Not Strong Enough" s hostujícím Brentem Smithem.

Vstupenky na show v Plzni jsou k dostání v cenových relacích od 600 Kč do 750 Kč. Lístky na koncert v Praze budou k mání od 22. listopadu v předprodejní síti Ticketpro a v Divadle Archa. Jejich cena bude 880 Kč.

Apocalyptica feat. Lacey - Broken Pieces


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY