Podívejte se na "Drummer Boy" Aleshy Dixon

17.08.2010 11:49 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Alesha Dixon
© last.fm
Aleshu Dixon si mnozí čeští posluchači pamatují díky velkému rádiovému hitu "The Boy Does Nothing", který se na rozhlasových vlnách přetáčel více než dobrý třičtvrtěrok. Naivní text a prvky mamba zafungovaly báječně, ale nastal čas zvednout kotvy a posunout se dál.

Otřepaná filmová fráze "nový díl je ještě temnější, dospělejší, než ten předešlý!" by se s trochou nadsázky dala aplikovat i na hudbu. S každým novým albem je v popu třeba přijít s něčím novým a Alesha Dixon se pro třetí studiovku rozhodla následovat zrovna tento model. Je proto nyní více bad-ass, sexy a ráznější. První singlová vlaštovka se jmenuje "Drummer Boy" a je to opravdu nářez.

Redaktoři webu Popjustice se zaměřili na skutečnost, že nejnovější zpěvaččin počin je tak trochu rozporuplný, a napsali: "Z hlediska žebříčků bude toto buďto obří hit, nebo fantastický propadák." Jak se songu bude dařit, uvidíme od 5. září, kdy se dostane do prodeje. Je třeba uznat, že i přes všechnu odlišnost písničky se videoklip vskutku povedl. Alespoň na poměry žánru se jedná o skvěle odvedenou práci, která bez zádrhelů funguje a s názvem písničky do puntíku koresponduje. Bubeníků a bubnů obecně si užijete více než dost.


Alesha Dixon - Drummer Boy


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY