Prince se po třech letech zastaví v Evropě

27.06.2010 18:54 - Tereza Vavroušková | foto: facebook interpreta

Prince
© www.wikipedia.org
Hudební legenda Prince zahraje 13. 7. ve Vídeňské Stadthalle. Koncert byl do Vídně přesunut z původně plánovaného stadionu v Linzi. Fanoušci se mohou těšit na songy jako "Purple Rain", "Kiss", "Cream", "U Got The Look", "Raspberry Beret", "Alphabet ST.", "1999", nebo "Lets Go Crazy" a také na písničky z nově připravovaného alba "Something Big 4 20ten", které vychází 10. 7. jako příloha belgických novin "Het Nieuwblad".

Prince se v Evropě naposledy ukázal v roce 2007, kdy v Londýnské O2 Areně předvedl sérii jednadvaceti koncertů nazvanou "21 Nights In London". Hudebník, vlastním jménem Prince Rogers Nelson, má na svědomí více než dvacet alb a je výraznou hudební osobností posledních několika desetiletí. Ačkoliv je označován především za funkovou legendu, v jeho hudbě se objevují vlivy od r'n'b, přes hip hop a jazz až k tvrdému rocku, a je proto uznáván širokou hudební veřejností. Je ověnčen sedmi cenami Grammy, Zlatým Glóbem a cenou Hudební Akademie.

Vstupenky jsou k dostání buď za 84,90 nebo 136 euro. Podrobnější informace včetně možnosti zakoupení lístků najdete na webu pořádající agentury Nova Music Entertainment.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY