Magnetik již brzy vypustí "Laudanum"

12.05.2008 10:14 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Magnetik - Laudanum
© facebook interpreta
Paracelsus (první západní symptomatický lékař) vytvořil na počátku šestnáctého století recept složený z opia, alkoholu a koření, který nazval "Laudanum". Stejným jménem bude obdařen následovník dvojice desek Magnetik, který vychází necelý rok po povedené sci-fi výpravě "Wells".

Třetí deska Magnetik "Laudanum" vyjde již 29. května na domovském labelu X Production a bude obsahovat těchto třináct kompozic: Les Grains Des Rosaires, Morning Hour, Ghost Soap, Secrets, Clear, Miracle, Sleepy Afternoon, Contact, Moving Stars, Nepenthe, Solitude, Sommeil, Talisman. Základním pilířem alba je motto "hudba je droga" a i tentokrát se můžete těšit na grafický vydařený digipack, který nabídne notové zápisy pro všechny skladby. Obraz na titulní straně nakreslil Zdeněk Daněk.

V procesu je také debut projektu (jehož definitivní jméno bude odhaleno již brzy), ve kterém zpívá Tonya Graves z Monkey Business a hudebně by mělo jít o potěšení fanoušků muziky blízké kapelám Eurythmics nebo Yazoo. Moimir Papalescu a Petr Venkrbec dále figurují v projektu Die alten Maschinen, kterému se nyní daří spolupracovat s legendou Devo - první výsledky společného snažení na dálku je možné vyslechnout na jejich MySpace.com profilu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY