Noel Gallagher už má zaděláno na sólovku

13.04.2007 11:07 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Noel Gallagher
© Statia Photography
Zpěvák a kytarista Noel Gallagher v rozhovoru pro NME připomenul své přání vydat sólové album. V dohledné době je však nahrávat nehodlá - na pořadu nejbližších dní je totiž nová deska Oasis.

Gallagher se o možnosti nahrávat bez svých spoluhráčů zmínil poprvé v listopadu minulého roku. Čtenářům NME teď vzkázal, že v době avizované pauzy Oasis rozpracoval zhruba pět písní, které chce v budoucnu spolu s dalšími nahrát na vlastní pěst.

Jak to jde staršímu Gallagherovi bez svých kumpánů, mohla veřejnost posoudit už několikrát na charitativních akcích. V listopadu minulého roku vystoupil pro projekt Focus12, v březnu si spolu s Paulem Wellerem z The Jam střihnul několik písní v rámci koncertu proti rakovině.

O nástupci "Don't Believe The Truth" z roku 2005 zatím Oasis řekli jenom tolik, že by rádi opět spolupracovali s producentem Davem Sardym a vydávat by chtěli příští rok. Skupina také spolu s dalšími interpretuje jednu z písní alba "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band" Beatles, která bude použita pro speciální pořad BBC.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY