Jon Bon Jovi a Bill Clinton opraví domy ve Filadelfii

15.10.2006 11:32 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Bon Jovi N
© specialtygiftsandmore.net
Když americký zpěvák Jon Bon Jovi prozradil bývalému prezidentovi Billu Clintonovi svůj plán na obnovu nejzanedbanějších čtvrtí Filadelfie, politik pozorně naslouchal. "Prezidenta to tak zaujalo, že nám poskytl svoji pomoc. Proto jsme se na něho obrátili," uvedl Jon Bon Jovi.

V minulých dnech tak společně představili projekt s názvem "Phase V Homeownership Project", díky kterému zrenovují patnáct domů ve dvou blocích na severu Filadelfie. Bon Jovi, spolumajitel fotbalového klubu Philadelphia Soul a zakladatel jeho charitativní nadace, se spojil též s organizací Habitat For Humanity, automobilkou Saturn a místními charitativními spolky. Následně na to v minulém týdnu dostal rocker od starosty města Johna F. Streeta cenu City Of Brotherly Love. "Ve skutečnosti jsme všichni propojeni. A my všichni můžeme věci změnit," uvedl zpěvák, který se dobročinnosti věnuje už delší čas.

Minulý rok spolu s kolegou Richiem Samborou ze skupiny Bon Jovi překvapil americkou moderátorku Oprah Winfrey, když společně věnovali milion dolarů na její nadaci Angel Network And Habitat For Humanity, která v městě Houma buduje osmadvacet domů pro oběti hurikánu Katrina.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY