Alice In Chains je zpět, zahraje ve Zlíně

17.03.2006 08:05 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Alice In Chains N
© www.gardenal.org
Stanovisko kytaristy a skladatele Jerryho Cantrella je jasné: "Je to pravda, Alice In Chains jsou zpět." Kapela již potvrdila vystoupení na rakouském festivalu NovaRock, nyní upřesňuje další evropské termíny, mezi kterými je i Česká republika, kde vystoupí 6. června ve Zlíně v Novestě. Kromě Jerryho Cantrella se na podiu objeví i další původní členové kapely, basista Mike Inez a bubeník Sean Kinney, společně budou hrát skladby z bohatého repertoáru Alice In Chains.

Cantrell dodává: "Chceme se bavit a hrát naše skladby fanouškům, kteří nás v minulých letech podporovali a mají rádi naši hudbu. Chceme tím připomenout naši tvorbu a vzdát hold památce našeho kamaráda." Tím samozřejmě myslí zesnulého zpěváka Laynea Staleyho, který zemřel v dubnu 2002 na předávkování směsí kokainu a heroinu. Za mikrofon se s největší pravděpodobností postaví zpěvák William DuVall, který je v současné době leaderem skupiny Comes With The Fall. V minulosti se již sešel s Jerrym Cantrellem jako host v jeho doprovodné kapele.

Jako předkapely se blýsknou neméně zajímavé soubory. Jednak to budou Bloodsimple, jednak Stone Sour, tedy vedlejší projekt frontmana Slipknot.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY