Support Lesbiens mění vydavatele, novinka vyjde v září

03.03.2006 07:49 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Support Lesbiens N
© Stanislav Merhout
Pop-rockeři okolo zpěváka Kryštofa Michala Support Lesbiens se zásadních změn nebojí, a tak zatímco poslední studiovka "Midlife" byla mediálně poznamenána odchodem kytaristy Yardy Helešice, příští deska bude spojována mimo jiné se změnou vydavatele. Zatím bezejmenné album by mělo vyjít 25. září u firmy Universal.

"Jsem velmi rád, že jsme se s klukama dohodli na spolupráci, vážím si jejich hudebních nápadů i určité názorové nekompromisnosti, protože právě zachování vlastní tváře je dnes jedna z nejdůležitějších věcí k tomu, aby vám lidé uvěřili," uvádí v oficiálním prohlášení Universal Music umělecký ředitel Marcel Vyšín. A dodává: "Věřím, že společně můžeme řadu věcí posunout o kus dál."

Dle prohlášení Universalu se na nové desce Support Lesbiens už nyní intenzivně pracuje. Nakolik změna vydavatele změní sound kapely, je zatím samozřejmě ve hvězdách, pokud ovšem pánové dodrží svůj původní plán, nastíněný v podzimním rozhovoru pro musicserver.cz, můžeme se těšit na nahrávku špinavější a tím pádem rockovější než "Midlife".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY