Take That v říjnu poprvé zazpívají v Česku

29.04.2024 11:03 - Tisková zpráva | foto: Live Nation

Take That oznámili velké koncertní turné, které se uskuteční na podzim letošního roku. Na "This Life On Tour" se představí trojice Gary Barlow, Mark Owen a Howard Donald. Skupina vystoupí vůbec poprvé v Česku 16. října v pražském O2 universu. Vstupenky půjdou do prodeje v cenách od 1 890 Kč v sítích Ticketmaster a Ticketportal 3. května v 10:00, členové Live Nation klubu a zákazníci O2 budou mít šanci je pořídit dříve.

Take That plakát
© Live Nation
Take That jsou proslulí velkolepou produkcí a skvělými živými vystoupeními. Turné "Progress" z roku 2011 překonalo kasovní rekordy, když se během necelých 24 hodin prodalo více než 1 milion vstupenek, čímž se stalo největším turné ve Velké Británii a kapela se umístila na třetím místě v celosvětovém žebříčku "Top 25 Tours", který každoročně sestavuje Billboard. V roce 2019 skupina oslavila 30. výročí s turné "Odyssey", které se konalo v osmatřiceti vyprodaných termínech a během kterého zahrála v devětadvaceti arénách a na devíti stadionech.

Deváté studiové album "This Life", které vyšlo v loňském roce, představuje energické dílo, které je první kolekci kapely od "Wonderland" z roku 2017. Deska se probojovala na první místo britské oficiální hitparády a stala se nejprodávanější nahrávkou britského interpreta v roce 2023, když překonala celou Top 25 dohromady.

Gary, Mark a Howard se soustředí na vokály, krásné melodie, vzletné refrény a propracované harmonie, v nichž se hlasy tria hladce prolínají. Hlavní singl "Windows", první původní skladba kapely po více než pěti letech, předznamenala novou éru jedné z nejprodávanějších britských kapel; éru plnou energie, kreativity a neustálé touhy překonávat a překvapovat.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY