Lenny Kravitz získal svou hvězdu na Chodníku slávy v Hollywoodu a vydává nový singl

26.03.2024 13:48 - Spolupracovník redakce | foto: BMG

Sezóna Lennyho Kravitze je v plném proudu! Ikonický umělec hýří aktivitou na sociálních sítích, zvěčnil se na slavném Hollywood Walk of Fame a nedávno vydal i nový singl "Human" z nadcházejícího alba "Blue Electric Light", které si v několika verzích můžete předobjednat také v našem shopu.

Píseň "Human" přetéká typicky kravitzovskou pozitivní energií v Lennyho unikátním spojení rocku, funku a popu. Nechybí divoké cowbelly, ledabylé riffování a basová linka nutící k podupávání a podtrhují poselství songu o síle lidství.

Nadčasové. Výbušné. Romantické. Inspirující. Jak jinak charakterizovat Lennyho dvanácté studiové album? Kravitz jej napsal a natočil ve svém studiu na Bahamských ostrovech a opět potvrzuje svůj cit pro oduševnělý rock’n’roll. Jakožto nespoutaná kreativní síla, muzikant, skladatel, herec, autor, producent a designér pokračuje ve svém globálním uměleckém díle.

Novinka "Blue Electric Light" je přirozeným pokračováním odkazu muže, který těší a inspiruje miliony lidí naší planety. Dvanáct skladeb, které se ke sluchovodům fanoušků dostanou koncem května 2024, nabídne další dobrodružnou jízdu do hudební duše tohoto amerického génia.

Domácí fanoušky určitě potěší, že Lenny Kravitz svou novou desku představí i na letošním ročníku festivalu Colours of Ostrava, který se bude konat 17. až 20. července 2024 v Dolních Vítkovicích.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY