Fanoušci Linkin Park se mohou těšit na další nevydanou skladbu "Friendly Fire"

22.02.2024 20:41 - Honza Balušek | foto: klapper.cz / musicserver.cz

Archivy slavných kapel bývají téměř bezedné a vždy se z nich podaří vydolovat nějaký raritní a dosud nevydaný materiál. Výjimkou nejsou ani Linkin Park, jejichž kariéra byla před lety přerušena sebevraždou zpěváka Chestera Benningtona. Ti loni nečekaně zabodovali dříve nezveřejněným songem "Lost", z něhož se vyklubal poměrně velký hit, a možná se od nich v brzké době dočkáme dalšího záseku do hitparád.

Mike Shinoda totiž potvrdil, že formace chystá k vydání písničku "Friendly Fire". Ta je ovšem mnohem mladší než výše zmíněná skladba, která vznikla při nahrávacích sessions pro album "Meteora". Novinka muzikantům zbyla při práci na jejich poslední řadovce "One More Light", která je v diskografii formace svým popovým přístupem přece jen kontroverzní. Od této nevydané písně se tak pravděpodobně nedá čekat klasický linkinparkovský zvuk, ale spíše vyměklá popina.

Kdy se celého songu dočkáme, prozatím není jasné, mělo by to však být asi dříve než později. Jinak by zveřejnění ze strany kapely bylo spíše trýzněním fanoušků než snahou udělat jim radost.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY