Beth Hart přesouvá svůj koncert na listopad 2024

15.12.2023 18:35 - Tisková zpráva | foto: Roxanne de Roode

Agentura Liver Music, pořadatel koncertu americké zpěvačky Beth Hart, potvrzuje nový termín jejího vystoupení v Praze. Ten se bude nově konat 14. listopadu 2024, opět v prostoru O2 universum. Vstupenky zakoupené na původní letošní termín zůstávají automaticky v platnosti i na příští rok, fanoušci je nemusí nikde jakkoliv měnit.

"Velmi se omlouváme za vzniklé komplikace. Jako poděkování za vaši trpělivost si vám dovolujeme nabídnout slevu patnáct procent na vstupné na koncerty, které pořádáme v roce 2024," uvádí Liver Music. Stačí si vybrat v tomto článku nebo na www.livermusic.cz a napsat e-mail s heslem BH2024 na klub@livermusic.cz: Walter Trout (US) - 23. dubna 2024, prostory současného Divadla Archa, Wille & The Bandits (UK) - 15. května 2024, Zasekávák, The Matt Schofield Trio (UK) - 16. května 2024, Palác Akropolis, Reverend Peyton's Damn Band (US) - 21. května 2024, Lucerna Music Bar, Mike Zito (US) - 2. října 2024, Lucerna Music Bar.

Beth Hart je jedna z nejlepších současných bluesrockových zpěvaček, držitelka cen Blues Music Awards, European Blues Awards a nominace na Grammy. Vyprodala turné po celém světě včetně koncertů ve slavných sálech jako Ryman Auditorium v Nashvillu, Royal Albert Hall v Londýně nebo Ziggo Dome v Amsterdamu. Na vrchol bluesové hitparády Billboardu se dostala šestkrát, za své desky získala dvakrát platinovou desku a její alba se v Evropě dostaly několikrát do Top 10.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY