Mirai i v listopadu vzpomínají na svoji "summer love"

13.11.2023 14:30 - Hana Bukáčková | foto: Lukáš Matoušek

Týden od vydání "dopisu", pomyslného úvodníku ke čtvrté řadovce, která je v plánu na příští rok, představují Mirai svoji "summer love". Píseň se po přešlapu z úvodního songu vrací ke tradičnímu kapelnímu soundu, což kvitují nejenom fanoušci.

"Je to chillová věc, u které mě prostě baví vibe. Nikam nespěchá, na nic si nehraje a cítím z ní lehkost," představuje frontman kapely Mirai Navrátil novinku, kterou napsal s producentem Ondřejem Fiedlerem. Jak název napovídá, tématem je láska, ale ne ledajaká. Vzpomínka na letní románek, který přerostl v něco vážnějšího. A i když už je listopad, vzpomínky ani zamilovanost na rozdíl od listů na stromech neopadávají.

Skladba začíná otřepanými slovy: "Byl květen 1. máj, lásky čas," pokračuje přes: "Dostala ses do mý hlavy jako parazit." No, nevím, zvláštní spojení, které ve mně moc romantiky nevyvolá. Zbytek je v normálu a končí omílaným sloganem. Co se týče melodie, přijde mi, jako bych ji už někde slyšela.

O režii videoklipu se jako obvykle postaral Ondřej Kudyn. Odehrává se ve studiu, kde se Mirai & spol. před kamerou všelijak nakrucují anebo mají utrápenou pózu typickou pro boybandy v devadesátkách. Není to špatný, ale i přes rádiový potenciál bych čekala trochu víc.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY