The Veronicas ohlašují své šesté album perfektním videoklipem "Perfect"

24.10.2023 11:58 - Kateřina Spacek | foto: Zac Bayly

The Veronicas před časem vyšly ze studia a po dvou letech se vracejí s čerstvým materiálem a posíleným postojem. Deska "Gothic Summer" vyjde začátkem roku 2024 u BIG NOISE a půjde o šestou řadovku těchto oblíbených australských hudebnic.

"Měly jsme to štěstí, že jsme na začátku kariéry zažily úspěch a dvanáct let jsme intenzivně koncertovaly po celém světě. Dát si pauzu a žít život byl pro nás nezbytný krok. Nemůžeme se dočkat, až se znovu spojíme s lidmi, kteří milovali naši hudbu, když jsme všichni společně vyrůstali," svěřily se se svým nadšením z comebacku sestry.

A zároveň představily singl "Perfect", nefalšovaný kousek popové hudby s punkovým nádechem, který jako by přikyvoval podobným kapelám, kterým kyne Olivia Rodrigo, a zároveň zdůrazňoval kořeny The Veronicas. Mimochodem, za bicími ve studiu seděl Travis Barker z Blink-182.

" 'Perfect' je milostný dopis našemu mladšímu a současnému já. Dokonalost má pro každého jiný význam. Sociální média změnila způsob, jakým komunikujeme se světem. Chceme jen všem připomenout, aby se lidé posílili a osvobodili svou mysl. Všichni nakonec zemřeme. Proto musíme žít především sami se sebou a mít se nelítostně rádi," dodávají dvojčata.

V doprovodném videoklipu pojaly Lisa a Jessica Origliassovy svůj návrat opravdu velkolepě: hrají v garáži. Na tom by nebylo nic divného, to by ovšem po jedné ze sester nesměli lézt pavouci. Po celou dobu se navíc na obě sypou zlaté konfety.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY