Od AC/DC přes Metalliku po Ozzyho. Kalifornský PowerTrip je rockový festival snů

01.04.2023 14:41 - Honza Balušek | foto: Tereza Váchová / musicserver.cz

Amerika už možná není zemí splněných snů a neomezených možností, občas se ale i zde najdou světlé chvíle. Každý rockový a metalový fanoušek pravděpodobně jen vytřeští oči nad line-upem, který oznámil zbrusu nový festival PowerTrip.

PowerTrip plakát
© PowerTrip
Akce, která se uskuteční od 6. do 8. října 2023 v kalifornském Empire Polo Club (místo konání Coachelly), má dosud v soupisce jen šest jmen, ale i ta bohatě stačí. Během tří dnů zde totiž zahrají Ozzy Osbourne, AC/DC, Metallica, Guns N’ Roses, Iron Maiden a Tool. Pro australské rockery to je první oznámený koncert od roku 2016, stejně tak jde o první Ozzyho ohlášené vystoupení od jeho odchodu do zdravotního důchodu.

Vstupenky samozřejmě nebudou nejlevnější, začnou se prodávat pouze předregistrovaným zájemcům od 6. dubna (VIP balíčky už o dva dny dříve) v ceně od 599 dolarů, tedy v přepočtu za něco přes 13 tisíc Kč. Ale za lístky můžete utratit i několikanásobně více, ceny za VIP vstupy sahají až ke třem tisícům dolarů. Pokud si chcete splnit svůj rockový sen, koukněte se sem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY