Barbra Streisand není fanynkou remakeu "Zrodila se hvězda" s Lady Gaga a Bradleym Cooperem

20.08.2021 13:26 - Josef Martínek | foto: today.com

Již čtvrtá verze filmové klasiky "A Star Is Born", kterou v češtině známe pod názvem "Zrodila se hvězda", se v roce 2018 stala kasovním trhákem. Ústřední píseň "Shallow" pak dvojici Lady Gaga a Bradley Cooper vynesla několik cen, včetně Oscara za nejlepší filmovou skladbu i dvou Grammy. Remake oblíbeného romantického příběhu však vůbec nenadchl Barbru Streisand.

Podle devětasedmdesátileté zpěvačky a herečky se snímek režírovaný Cooperem až příliš podobá tomu, v němž hrála v roce 1976 ona sama po boku Krise Kristoffersona. "Když jsem poprvé slyšela, že vznikne další podoba, ve které měli hrát Beyoncé a Will Smith, říkala jsem si: 'To je zajímavý nápad, opravdu to udělejte znovu, s jiným typem hudby i herců,' " řekla v nedávném rozhovoru pro The Project TV. "Nakonec mě překvapilo, že to bylo ve výsledku tak podobné verzi, v níž jsem hrála," dodala.

Streisand, která aktuálně propaguje své nové kompilační album "Release Me 2", přitom filmu nijak neupírá obrovský komerční dopad. "Mně ovšem tolik nezáleží na úspěchu jako na originalitě," shrnula.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY