"Let's Love" Sii a Davida Guetty nabízí futuristickou love story

11.10.2020 09:00 - Ondřej Kocáb | foto: themusicnetwork.com

David Guetta si k novému singlu opět přizval australskou zpěvačku Siu. Dvojice poprvé spojila síly v roce 2011 na singlu "Titanium", a přestože žádný z dalších společných počinů nedosáhl takových výšin, zůstala v jejich spojení určitá magie, kterou je zřejmě třeba ještě oživit. Devátým výsledkem této vzájemné kooperace je skladba "Let's Love", momentálně opatřená také videem.

Píseň stavěná na synťácích se podle Guettových slov narodila kompletně online. "'Let's Love' vzniklo zcela z domu. Měl jsem pocit, že svět potřebuje něco, co lidi rozveselí. Poslední dobou je tu příliš mnoho depresivní hudby. A navíc, s tím vším co se stalo, jsem chtěl inspirovat svět a udělat pohodovou píseň. Tak jsme si zavolali se Siou a dali jsme to dohromady. Zpočátku to byla pomalá balada, postupem času se z ní ale stala tahle šílená osmdesátková pecka. Jsem z toho super šťastný a doufám, že se to bude líbit," rozplývá se francouzský DJ.

O klip k novému tracku se postarala režisérka Hanna Lux Davis. Již podle názvu dokážeme rozpoznat, že půjde o love story. Všechny záběry překypují barvami s neonovou září, jako by se tvůrci inspirovali vizuály seriálu "Stranger Things". Fialové, zelené či růžové odstíny obklopují hlavní hrdiny. Ti hrají laser game, tančí v klubech nebo se jen tak poflakují po ulicích. Tahle futuristická vize s nádechem osmdesátek se povedla.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY