U2 chystají další projekty, včetně nové nahrávky

03.10.2009 09:45 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

U2
© u2.com
V nedávném rozhovoru pro magazín Rolling Stone se irští rockeři z kapely U2 rozpovídali o svých budoucích plánech. K nim patří i nová deska "Songs Of Ascent".

Kytarista skupiny The Edge prozradil, že mají v šuplíku zajímavý materiál, který nedokončili. Sem patří také několik skladeb, které kapela rozpracovala s producentem Rickem Rubinem. S některými kousky mají muzikanti už jasné plány a chtěli by na nich opět pracovat. U2 také prozradili, že by chtěli opět spolupracovat s producentem Brianem Enem. Kromě tohoto nového projektu a nedávno vydané desky "No Line On The Horizon" pracují frontman formace Bono a kytarista The Edge ještě na jednom projektu - muzikálu "Spider-Man", jehož přípravy prý postupují dobře.

Jak sami členové U2 dodali, zatím je ve hvězdách, kdy budou projekty hotové a který z nich se k hudebním fanouškům dostane jako první. The Edge k tomu ještě dodal: "Nové album bychom chtěli vydat rozhodně dříve než později. Nemyslím, že to bude trvat stejně dlouho jako u poslední nahrávky."


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY