Jacob ze Skyline skončil v "Survivoru" a hned vyznává lásku své přítelkyni písní "Let's Get Floatin'"

08.04.2024 10:27 - Hana Bukáčková | foto: Lukáš Wagneter

Kolem Skyline se stále něco děje a obzvláště teď se to sešlo. Zpěvák Jacob odstoupil kvůli zdravotním problémům z televizní soutěže "Survivor" a kapela právě vydává roztančený futuristický country-house love song "Let's Get Floatin'". Jedná se o třetí singl z připravované desky, první se zpěvačkou Natálií Míšovou, která by měla vyjít během tohoto roku.

Před svým odjezdem na natáčení reality show, kde "se stojí fronta na odchod dom", napsal Jacob tuhle písničku pro svoji přítelkyni Báru, se kterou mají mimo jiné rozjetý projekt zaměřený na formování těla Transformers 42. Jak sám říká, je to zamilovaná skladba po dlouhé době, v podstatě od pecky "Pretty Princess". Tedy už téměř dvacet let.

Natálka dopsala svoje party z ženského úhlu pohledu a výsledkem je hravý a nepatetický milostný duet aneb love song do světa plného hejtů. Těch si ostatně sám Jacob nyní na sociálních sítích užívá až až.

Písnička se ideálně hodí do sluncem prosycených dnů, které nám pomalu, ale jistě začínají. Do tanečních rytmů se navíc vmísila trocha country. Jakubův hlas je téměř k nepoznání, svojí zastřeností a nižší polohou místy připomíná George Ezru.

Píseň doprovází lyric video, které vyznívá jako snaha najít si toho správného parťáka pro cestu vesmírem, tedy životem, do neznáma. Celkově jde o povedenou věc, možná by z ní mohla díky Jacobově účasti v televizní show být i hymna nadcházejícího léta.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY