Glass Animals představují z desky "I Love You So F***ing Much" svěží indiepopovou novinku "Creatures in Heaven"

06.04.2024 19:42 - Kateřina Spacek | foto: Lillie Eiger

Glass Animals jsou po čtyřleté pauze zpět. Svůj návrat stvrdí 19. července novým albem "I Love You So F***ing Much". Čtvrtá řadovka této oxfordské formace vyjde u labelu Polydor.

Britská čtveřice oznámení novinkové kolekce doplnila ochutnávkou, kterou je song "Creatures in Heaven". Indiepopový flák je postaven na temnějších syntezátorech v duchu 70. let, ale i tak působí poměrně svěže. Partička v písni rozhodně neztrácí svůj typický zvuk, vokál Davea Bayleyho je energický a tak trochu zasněný.

"Jde o to, že okamžik v čase, ať už jde o zlomek vteřiny, rok nebo cokoli jiného, může být nesmírně formativní a dokáže změnit život. I když už skončil. Nebo když neprobíhá podle plánu. Nebo když někdo zemře příliš brzy. Láska a péče a pocit v tom okamžiku žijí navždy. Nikdy nic doopravdy neumírá. Pokud se to tak rozhodnete vnímat..." ozřejmil Bayley hlavní myšlenku písničky.

Tracklist "I Love You So F***ing Much" je následující: Show Pony, whatthehellishappening, Creatures in Heaven, Wonderful Nothing, A Tear in Space (Airlock), I Can’t Make You Fall in Love Again, How I Learned To Love The Bomb, White Roses, On the Run, Lost in the Ocean.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY