- musicserver.cz">

Stárnoucí Liam Gallagher přiznává: "Jde to se mnou z kopce"

06.04.2024 13:24 - Simona Knotková | foto: Greg Williams

Liam Gallagher po letech plných drog a alkoholu zpytuje svědomí. "Nastal čas napravit prokalené roky a vrátit se do reality. Všechny ty věci, o kterých jste si tehdy mysleli, že jsou cool... Je na čase se uzdravit," nechal se slyšet v novém rozhovoru s The Sun.

Nezřízený životní styl na bývalém zpěvákovi Oasis zanechal následky v podobě zdravotních neduhů. Nejprve mu byla v roce 2017 diagnostikována Hashimotova tyroiditida, chronický zánět štítné žlázy, který se mimo jiné projevuje přibíráním na váze, depresí, únavou nebo řídnutím vlasů. Život mu dále komplikuje lupénka a artritida, kvůli které musel loni podstoupit operaci kyčle.

"V noci kvůli bolestem nemůžu spát, pořád se jenom převaluju. Začal jsem užívat bylinné doplňky stravy na spánek a zachránilo mi to život. Rozhodně to teď se mnou jde z kopce, ale všichni jednou zemřeme, ne?" prozradil rocker.

Kromě užívání bylinek mladší z bratrů Gallagherů omezil pití alkoholu a kouření a každý den údajně vstává ve čtyři ráno. "Jak stárneš, život je po tebe křehčí, víš?" uzavřel sebezpytování polepšený muzikant.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY