Blondshell si do hloubavého songu "Docket" pozvala zpěvačku Bully

30.03.2024 11:48 - Kateřina Spacek | foto: Muriel Knudson

Dozvuky debutového alba "Blondshell", které talentovaná zpěvačka vydala loni, tu s námi stále ještě zůstávají. Blondshell ale neotálí a posluchačům se rozhodla představit nový materiál v podobě songu "Docket".

V něm se spojila s Aliciou Bognanno, která vystupuje jako Bully, a společně vytvořily působivý zvuk, který se nese v duchu devadesátkových angry girl bands. Výsledek se opravdu povedl, takže můžeme jen doufat, že to není jejich poslední spolupráce.

"Pro mě je to píseň o rozchodu samé se sebou. Je o nejistotě, když se neustále pohybujete v různých prostředích. V téhle písničce jsem měla prostor pro dalšího člověka a pořád jsem v ní slyšela hlas Bully. Jsem její velká fanynka, a když jsem byla loni v létě na turné, nemohla jsem přestat poslouchat její album. Upřímně řečeno, když jsme seděli ve studiu a já slyšela její hlas, byla jsem z ní tak trochu v šoku a v úžasu. Jsem opravdu ráda, že souhlasila s tím, že se mnou tu písničku natočí," prohlásila Blondshell

"Jsem Sabrininou velkou fanynkou, myslím, že je neuvěřitelná, takže jsem byla nadšená, když mě požádala, abych se podílela na její písni. Dělá mi velkou radost, když vidím, že se tolik hudebníků v našem nezávislém světě navzájem podporuje a obdivuje. Takže děkuji Sabrině a speciální dík patří jejímu psovi, jehož jsem také obrovským fanouškem," oplatila jí nadšení Bully.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY