Beyoncé odhalila název svého countryového alba

14.03.2024 15:35 - Honza Balušek | foto: Sony Music

Beyoncé přestala své fanoušky napínat a konečně zveřejnila, jak se bude jmenovat její nové album. Countryová kolekce ponese titul "Cowboy Carter" a bude osmou studiovou deskou v její sólové kariéře. Datum vydání zůstává nezměněno, tedy 29. března.

Pokud vám nebude stačit streaming a rádi byste doma měli nějakou fyzickou verzi nahrávky, těšit se můžete na limitky barevných vinylů v červené, bílé, modré a černé barvě. Limitované edice CD budou zase lákat na alternativní obálky, na kterých je zobrazena polovina obličeje zpěvačky.

"Cowboy Carter" je druhou částí, neboli "Act II", plánované trilogie elpíček. Objeví se na ní samozřejmě i nejnovější singly "Texas Hold 'Em" a "16 Carriages", které Honey Bey představila během letošního Super Bowlu. Díky první jmenované skladbě se stala vůbec první černou ženou, která se dostala na vrchol americké countryové hitparády.

Oficiální tracklist kolekce Beyoncé prozatím neodtajnila, alespoň trošku se však prořekla žánrová legenda Dolly Parton. Ta naznačila, že by se v něm mohla objevit coververze jejího hitu "Jolene". V rozhovoru pro Knox News totiž prohlásila: "Myslím, že to udělala. Myslím, že natočila ‘Jolene’ a pravděpodobně ji zařadí na své countryové album. Moc se těším." A podobná slova se přece jen do éteru neříkají jen tak.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY