Mathias a Stanislav Hložkovi natočili místo vánočního "Snu" noční můru

07.12.2023 17:31 - Hana Bukáčková | foto: Mathias

O tom, že zpívá Standa Hložek, víme už roky díky nestárnoucím hitům "Holky z naší školky", "Můj čas" a podobně. Ale že se na hudební dráhu pustil i jeho syn Matyáš, který v roce 2017 vyhrál Muže roku, jsem dosud netušila. A přitom debutoval už v roce 2019. Úplně si nejsem jistá, zda je to správný směr, kudy by se měl ubírat. A navíc - aby to znělo světově - z Matyáše je Mathias.

Je to asi dobrý marketingový tah - spojení slavného táty a syna, o němž se čas od času můžeme dočíst v bulvárních plátcích - jak přitáhnout pozornost více generací fanynek, od těch mladých po ty zkušenější.

Dvojice už před pár měsíci vydala klip "Kde jsou ty dny", na který nyní navazuje vánočním duetem "Sen". Za oběma písněmi stojí Niko Jalauzidis. Nevím, jestli jsou to ojedinělé spolupráce, nebo z toho vykrystalizuje společná deska. Ale doufejme, že otce & syna Hložkovy už dosavadní spolupráce uspokojila a dále pokračovat nebude.

Novinka je totiž přeslazený vánoční kýč a klip v režii dvojice Ondřej Silný a Tobiáš Petschenka je toho odrazem. Srdceryvné vzkazy, chytání u srdíčka, navíc hlasy upravené nějakým autotunem. Výsledku nepomohla ani Terezie Kovalová, která píseň doprovodila na violoncello. Doufám v brzké probuzení a vystřízlivění z tohoto snu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY