John Wolfhooker v "Time To Let Go" pohřbívají minulost

05.12.2023 13:39 - Hana Bukáčková | foto: Rusty Shepherd

Ze stále aktuálního alba "The New Past", které si pohrává s časem v různých podobách, teď John Wolfhooker nově oklipovali "Time To Let Go". Tahle píseň mimochodem původně měla docela hodně pracovních názvů (například "Karlos").

"Někdy je potřeba doslova pohřbít minulost a pohnout se vpřed, doufáme, že tato skladba a její klip k tomu dopomůže těm, kteří to potřebují," vysvětluje zpěvák Martin Čupka.

Video vzniklo poměrně narychlo - výroba trvala pouhé čtyři dny. "Přelom podzimu a zimy je vizuálně specifické období, které trvá jen chvíli a má jedinečnou atmosféru, která se do videoklipu velmi hodila," vysvětluje bubeník Adrian Janeček, který snímek režíroval. Za kamerou se vystřídali Alexandra Hrašková a Rusty Shepherd.

Zásadní lokací se stala příroda v okolí města Lučenec na jihu Slovenska, odkud pocházejí tři členové Holoubků. Dýchá z toho tajemno, až hororový vibe, přijde mi to jak z nějaké (anglické) detektivky z první poloviny minulého století, je to ponuré, dušičkové, mrazivě dobré. K tomu ten zvuk... a husina až na zátylku je zaručena.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY