Basový týden v Kytary.cz - svátek nejen pro basisty

28.09.2023 12:55 - Tisková zpráva | foto: Kytary.cz

Nejen mezi hudebníky platí odvěké rčení, že basa tvrdí muziku. Pokud vám význam tohoto moudra není z nějakého důvodu pořád jasný, přijďte si pro nejlepší možné vysvětlení do pražské prodejny Kytary.cz. Ve dnech od 2. do 7. října zde probíhá akce Basový týden s programem nabitým tak, že se Modřany budou otřásat v základech.

Dunivý program

Basový týden
© Kytary.cz
Tematický týden věnovaný basové kytaře je určený nejen aktivním baskytaristům, ale i širší veřejnosti. Aktivní hudebníci si mohou prostřednictvím workshopů, přednášek nebo baskytarových klinik osvojit nejrůznější herní techniky, návštěvníci, kteří s hrou na basu zatím ještě nezačali, dostanou od mistrů svého řemesla hromadu názorných důkazů toho, že basa v kapele rozhodně není jen do počtu. Program Basového týdne je totiž plný hudebních osobností v čele s Anthony Wellingtonem!

Anthony Wellington

Anthony Wellington patří nejvyhledávanějším lektorům hry na baskytaru, je to neúnavný inovátor herních technik a tak trochu basový psycholog. Praktické herní dovednosti, teorii a jeho obecné vnímání hudby předává svým studentům prostřednictvím platformy Bassology, kterou vyvíjí a zdokonaluje od roku 1995. Vyučuje skupiny na klinikách, mistrovských kurzech a soustředěních po celém světě, včetně Berklee College of Music, Musicians Institute, Atlanta Art Institute, Stanford University, Bass Bootcamp Geralda Veasleyho a teď i v pražských Modřanech!

Vedle Anthonyho Wellingtona se v rámci Basového týdne můžete těšit na řadu dalších tuzemských i zahraničních basových mistrů jako Juraj Griglák, Gregor Fris, Michal Šelep, Richard Scheufler a další.

Týden ve znamení groove

V pražské i brněnské prodejně Kytary.cz čeká návštěvníky vedle workshopů a klinik také spousta dalších akcí a slev. Nenechte si tuhle příležitost ujít a přijďte zblízka poznat DNA nástroje, který má ten pravý a nezaměnitelný groove.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY