UCOOLELE - Váš odrazový můstek pro hru na hudební nástroje

07.09.2023 10:11 - Tisková zpráva | foto: Kytary.cz

Jedno staré lidové rčení praví, že "Co Čech, to muzikant". Pokud patříte mezi skupinu lidí, kteří se i přes toto tvrzení cítí být Múzou nepolíbeni a veškeré své snahy o ovládnutí nějakého hudebního nástroje jste už vzdali, dávejte pozor! Abyste si s kytarou a partou přátel mohli zahrát písničky svých oblíbených interpretů, nemusíte nutně podstupovat často doporučované flétnové martyrium plné skákalpsů a koček lezoucích děrami. Zkuste svůj skrytý talent odhalit prostřednictvím ukulele.

Jde to snadno a za pár kaček

Ucoolele modré
© Kytary.cz
Ukulele obecně je považováno za snadno hratelný nástroj a základům hry na něj se bez větších potíží naučí děti i dospělí hráči. V případě sopránové varianty ukulele navíc mluvíme o nástrojích s délkou pouhých 53 cm a nejmenším hudebníkům padnou tedy do rukou jako ulité, dospělákům zase mohou dělat společnost na cestách, aniž by zabíraly příliš místa v zavazadlech. Pokud navíc budete ukulele vybírat v rámci nabídky značky Ucoolele, vrásky na čele vám nemusí dělat ani pořizovací cena. Ta v tomto případě nepřevyšuje částku několika stokorun, přičemž kvalita zpracování by na cenovky mohla s přehledem napsat daleko vyšší cifry. Jednoduchá konstrukce dává těmto nástrojům do vínku obdivuhodnou odolnost a snesou lépe například výkyvy teplot či vlhkosti, případně méně šetrnou péči dětských rukou. Vybrat si můžete z pestré palety barevných variant a s trochou nadsázky pro vás tedy nebude problém pořídit si na každý den v týdnu jinak barevné ukulele.

Cool instrument pro začátečníky i pokročilé hudebníky

Nástroje značky Ucoolele otevírají skvělé možnosti pro začínající hudebníky. Příznivými cenami a odolným zpracováním jsou navíc předurčené nejen začátečníkům, ale i zkušeným hudebníkům jako instrumenty, které není problém přibalit s sebou na cesty. Svému majiteli přinesou v každém případě snadnou hratelnost spojenou s očekávaným sametovým zvukem, který spolehlivě funguje jako teleport na pláže havajských ostrovů. Pokud byste pro výběr svého nového ukulele potřebovali poradní slovo někoho zkušenějšího, můžete se obrátit na rádce hudebního domu Kytary.cz, kde si také (nejen) nástroje značky Ucoolele můžete osobně vyzkoušet.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY