Lewitt Pure Tube - Studiový rutinér osazený elektronkou

31.07.2023 11:34 - Tisková zpráva | foto: Kytary.cz

Značka Lewitt patří v porovnání s většinou konkurenčních výrobců teprve mezi puberťáky, nicméně mikrofony, které od roku 2010 vyrábí, jsou dospělá zařízení s uplatněním jak v domácích podmínkách, tak v profesionálních nahrávacích studiích. Portfolio rakouské společnosti zahrnuje mikrofony nejrůznějších konstrukcí, mj. lampové. A právě v této části její nabídky nyní přibyla doslova žhavá novinka, kondenzátorový mikrofon Lewitt Pure Tube.

Žhavá mikrofonní novinka

Lewitt Pure Tube je profesionální studiový mikrofon s prémiovým zvukem optimalizovaným pro nahrávání vokálů. Kondenzátorový mikrofon s pozlacenou palcovou kapslí má kardioidní směrovou charakteristiku, je osazený ručně vybíranou elektronkou 12AU7/ECC82, obvodem bez kapacitorů nebo polovodičů a může se pochlubit ultra nízkým šumem 7 dB (A). Mikrofonní novinka Pure Tube Essential přichází na trh ve dvou setových variantách. Sada s označením Pure Tube Essential Set obsahuje kondenzátorový mikrofon, napájecí adaptér, mikrofonní držák, sedmipinnový XLR kabel a přepravní obal, varianta Lewitt Pure Tube Studio Set obsahuje navíc odpružený mikrofonní držák, magnetický pop filtr a pevný přepravní kufřík.

Spolehlivý dělník s citem pro věc

Mikrofony z dílen značky Lewitt se vyznačují precizním zpracováním jak po stránce zvukové, tak po stránce konstrukční. Téměř nedobytné šasi většiny továrních modelů ocení zejména hudebníci a zvukaři během náročných koncertních šňůr, stejně tak, jako ocení jejich zmíněné zvukové vlastnosti. Aktuální mikrofonní novinka Lewitt Pure Tube je svým naturelem předurčena především pro práci ve studiu, kde svému uživateli nabídne vedle neobyčejné odolnosti také křišťálově čistý vřelý zvuk a stoprocentní spolehlivost, na kterou jsme od značky Lewitt zvyklí. Oba sety Lewitt Pure Tube jsou k dostání v prodejnách a na e-shopu Kytary.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY